Website onderhoud

Het onderhoud van uw website uitbesteden

Zodra een website gelanceerd wordt, zal er door de tijd heen onderhoud nodig zijn. Net als uw telefoon of notebook heeft de website van tijd tot tijd updates nodig.

Uw website onderhoud uitbesteden is bij ons geen probleem.
Wij controleren bij elke ronde updates de compatibiliteit. Mocht de uitgever dus een fout hebben gemaakt en er zou iets mis gaan met de website, stellen wij de update nog even uit totdat dit is opgelost.

Ook houden wij u op de hoogte als bepaalde thema’s of onderdelen van WordPress zo verouderd zijn, dat deze niet meer goed functioneren of niet meer veilig zijn. We zoeken dan naar de beste oplossing voor uw website.

Iedere nacht wordt er een backup van uw website gemaakt en deze bewaren we voor een langere tijd.

Mocht er tijdens het aanpassen van de website of het installeren van plug-ins iets goed misgaan, is het fijn om altijd een werkende backup te hebben. U kunt dan altijd met ons contact opnemen om de backup terug te laten plaatsen.

Wat kost website onderhoud?

Dit is afhankelijk van uw wensen, komt u er met onze website niet helemaal uit? Of heeft u graag advies passend op uw situatie? Neem dan contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Dagelijks backups
Altijd up-to-date & beveiligd
Wij configureren het onderhoud op uw website
website onderhoud

Website onderhoud en beheer

Het onderhoud en beheer van uw website kan veel tijd kosten, zeker als u wilt voldoen aan de eisen van google om beter gevonden te worden.

Bij Het Website Bedrijf hebben we alles in huis om uw website tot een succes te maken, zonder dat u daar zelf kennis voor nodig heeft.

U kunt het volledige onderhoud uitbesteden, zo blijft uw website up-to-date, veilig en snel, zodat uw bezoekers optimaal van de website kunnen genieten.
Wilt u ons de content op uw website bij laten werken, dan houden wij rekening met de SEO, zodat u zo goed mogelijk gevonden wordt door potentiele klanten.

Stel een vraag

  Veel gestelde vragen

  Wat valt onder website onderhoud?

  • Dagelijkse backups
  • 30 Dagen retentie
  • Gratis herstel
  • Updates met compatibiliteitscontrole
  • Beveiligings & Operationele updates
  • Plug-in updates

  Waarom je website onderhouden?

  Updates voor websites zijn vooral belangrijk om de website veilig en operationeel te houden. Mocht bijvoorbeeld een plug-in of thema voor uw WordPress verouderen kan het zijn dat er nog codes worden gebruikt die inmiddels door hackers zijn achterhaald en misbruikt kunnen worden.

  Wat kost website onderhoud?

  Wij verdelen ons onderhoud voor nu in 2 mogelijkheden.
  Een dagelijkse backup van uw website met 30 dagen retentie heeft u al voor een vast bedrag van €49,- per jaar.
  Ons volledige onderhoudspakket is beschikbaar voor €129,- per jaar.
  Heeft u ook interesse om door ons het volledige content beheer van uw website bij te laten houden inclusief Optimalisatie en SEO, neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek en we bekijken samen met u de mogelijkheden.