Website laten maken in Breda

Een nieuwe website laten maken in Breda

Bij Het Website Bedrijf kunt u een website laten maken in Breda. Dit begint bij ons online formulier. U vult dit zo volledig mogelijk in. Daarna gaan wij met deze informatie aan de slag om een visueel voorbeeld te maken met een bijbehorende offerte.

Als u akkoord gaat met deze offerte en het voorbeeld, gaan wij pas door met het ontwikkelen van de website. Naast een link waarmee u de voortgang van de website in de gaten kunt houden nemen wij voor de oplevering met u contact op. U krijgt dan van ons de gelegenheid om de laatste wijzigingen door te geven voor de oplevering.
Bij de oplevering van de website, zetten we de website online op u eigen domein en zorgen dat alles naar wens werkt.

Al onze website worden ontwikkelt in WordPress in combinatie met WPBakery.
Zo heeft u veel vrijheid om zelf dingen aan te passen, met een visuele bouwer die vrijwel onbeperkte mogelijkheden heeft, waar andere visuele bouwers dus vaak opties missen, kunt u bij ons écht alles aanpassen!

U krijgt van ons natuurlijk een handige handleiding mee om u op weg te helpen, maar als u hulp nodig heeft staan we klaar om u te helpen.

Alle websites ontwikkelt in WordPress
Inclusief handleiding om zelf content bij te werken
Responsive designs zorgen voor een mooie website op elk apparaat
website laten maken in breda

Het Website Bedrijf is uw WordPress specialist in Breda

Het begint bij ons online formulier, u vult dit zo volledig mogelijk in. Wij gaan met deze informatie aan de slag om een visueel voorbeeld te maken met een bijbehorende offerte.

Bij akkoord gaan wij de website ontwikkelen, u krijgt voor de oplevering altijd nog inzage in de website en de gelegenheid laatste wijzigingen door te geven.

Bij oplevering van de website verhuizen we uw domeinregistratie en hosting, wij zetten de website online en zorgen dat alles werkt naar wens.

Stel een vraag