website laten maken

Een website laten maken?

Een goede website is onmisbaar, of je nu een simpel visitekaartje online wilt of een bolwerk website met alles erop en eraan. Een website laten maken die bij jouw bedrijfsdoelen past is uniek en kan altijd worden uitgebreid als nieuwe mogelijkheden zich aanbieden. Zodra u in een website investeert is het natuurlijk de bedoeling dat deze binnen uw doelgroep bezoekers om gaat zetten in klanten. Door onze websites te ontwerpen voor conversies, zoals een overzichtelijk design en fijne gebruikerservaring op alle platformen maken we een omgeving waar conversies voorop staan. En zo kunt u de investering snel terug verdienen. De websites worden gemaakt met WordPress CMS, en u kunt tijdens het proces via een privé link meekijken hoe de website tot leven komt.

Hoe gaan we uw nieuwe website maken? 🌐

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website hanteren wij een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. Allereerst beginnen we met de domeinregistratie en het regelen van de hosting, zodat uw website een professioneel online aanwezigheid heeft. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de website, waarbij we rekening houden met uw merkidentiteit en gebruikerservaring. Daarna vragen we u om de inhoud van uw huidige website aan te leveren, zodat we een goede basis hebben om mee te werken. Indien nodig helpen we u ook met het creëren van nieuwe inhoud. Daarnaast vragen we u om relevante beeldmaterialen aan te leveren, zodat we uw website visueel aantrekkelijk kunnen maken. Tijdens het ontwikkelproces houden we tussentijdse controles om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan uw wensen en behoeften. Indien gewenst kunnen er aanpassingen worden gedaan om het eindresultaat perfect af te stemmen op uw bedrijf.

Wat kost een nieuwe website laten maken?

De kosten voor een nieuwe website kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal pagina's, de structuur van de website, de inhoudelijke content en eventuele extra functies zoals formulieren, kostenberekeningen of nieuwssystemen kunnen invloed hebben op de prijs. Om u goed te kunnen adviseren, zal er altijd een gesprek plaatsvinden voor een inventarisatie van uw wensen en doelen. Op basis daarvan kunnen we een passende offerte opstellen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de kosten van een nieuwe website.

Wilt u samen bespreken wat er allemaal mogelijk is? 🍵

We nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op locatie. De koffie en thee staan klaar!

Website Optimalisatie

Vanaf €89,-

Website Onderhoud

Vanaf €129,-

Website Beveiliging

Vanaf €59,-