SEO

Word beter gevonden door uw klanten

Search Engine Optimization is geschikt voor elke onderneming. Maar je moet hier wel in willen investeren. Door het optimaliseren van je website zorg je ervoor dat zoekmachines zoals Google je website kunnen indexeren. Die zoekmachines weten dan precies waar jouw website over gaat en aan welke gebruikers je website getoond moet worden. Door middel van SEO komt je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te staan.
Zorg dat google weet hoe relevant uw website is
Google portalen worden door ons beheerd
Krijg een digitaal overzicht van uw bezoekers

Ons SEO starter pakket is voor iedereen die niet van plan is het uitgebreide SEO Marketing traject in te gaan. Wellicht wilt u helemaal geen social media gaan bijhouden. En is nieuwe content op de site simpelweg niet zo vaak aan de orde.
Wij richten de website voor u zo in dat de initiële indexering op Google zo goed mogelijk gebeurd.
Zo komt u direct zo hoog mogelijk in google op zo veel mogelijk relevante zoekwoorden.
Houd er wel rekening mee dat zonder SEO Marketing de resultaten in de loop der tijd kunnen afzwakken omdat uw concurrenten wellicht wel meer doen aan marketing.

SEO marketing is ons traject om samen met de klant de SEO te blijven verbeteren. Dit doen we door aandacht te geven aan de variabelen waar Google het meest naar kijkt. Zo geven we u bijvoorbeeld tips voor het plaatsen of zelfs het opzetten van social media. Maar we gaan ook regelmatig om nieuwe content vragen om op de website te zetten. Bijvoorbeeld een nieuwsbericht, ervaring van klanten, een nieuw opgeleverd project, enz.

Samen gaan we zorgen dat er zoveel mogelijk verkeer richting uw website komt om meer klanten te genereren.

SEO is meer dan alleen zoekwoorden. Google heeft veel variabelen die bekeken worden, voordat een website omhoog of omlaag gaat in de zoekresultaten.

Een van deze variabelen is hoe lang de klant op de website blijft en hoe snel de website nuttige informatie aan de klant laat zien zodat deze daar blijft.

Een geoptimaliseerde website krijgt dus al snel een betere score. Tevens vinden klanten he prettiger om door de website te bladeren als alles snel reageert. Hierdoor blijven ze ook langer op een website.

Stel een vraag