SEO uitbesteden

SEO uitbesteden voor uw website

SEO uitbesteden is geschikt voor elke onderneming. Maar je moet hier wel in willen investeren. Door het optimaliseren van je website zorg je ervoor dat zoekmachines zoals Google je website kunnen indexeren.

Die zoekmachines weten dan precies waar jouw website over gaat en aan welke gebruikers je website getoond moet worden.

Door middel van SEO uitbesteden komt je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te staan.

Waarom SEO uitbesteden?

Optimalisatie van uw website is doorgaans een tijdrovende klus, wij ontzorgen u daarbij door al het werk uit handen te nemen.

Daarnaast is er veel ontwikkeling in de wereld van Google, door updates in het systeem kan het zijn dat u aanpassingen moet doen op uw SEO, doet u dat niet kan het u dat waardevolle plekje bovenaan de resultaten kosten.

Daarom is het handig om uw SEO uit te besteden, niet alleen hebben wij alle kennis in huis om optimalisatie volgens de laatste standaarden up-to-date te houden, het scheelt ook nog eens veel tijd en mogelijk frustratie.

Het Website Bedrijf kan ook content voor u plaatsen en aanpassen zodat deze aan de eisen van google voldoet.

Wat moet u zelf nog wel regelen?

Voor elke stap van het uitbesteden van uw SEO krijgt u hulp van ons, we begeleiden u dus ook in de taken die u nog wel zelf moet uitvoeren.

U haalt de reviews binnen, schijft u een leuk artikel over een opdracht die net is afgerond, geeft ons door als er nieuwe services beschikbaar zijn of aanpassingen zijn op bestaande services, en wij zorgen dat alles perfect tot zijn recht komt.

Ook voor webshops hebben wij alles in huis, bijvoorbeeld om uw producten volledig te integreren in google shopping zodat deze bovenaan de pagina worden getoond.

Zorg dat google weet hoe relevant uw website is
Google portalen worden door ons beheerd
Krijg een digitaal overzicht van uw bezoekers
seo uitbesteden

Het uitbesteden van uw Social Media

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon in handen, en daar staan natuurlijk ook social media apps op.

Om verkeer richting uw website genereren met social media zal er op uw kanaal natuurlijk wel activiteit moeten zijn, en niet iedereen heeft tijd of motivatie om dit altijd bij te houden.

Ook met dit soort problemen kunnen wij u helpen, schrijft u wel graag een kort artikel maar bent u niet zeker of dit op uw kanaal het maximale eruit haalt? Dan kunnen wij voor u de content nakijken, aanpassen en plaatsen.

Zoekmachine advertenties (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising, dit zijn de gesponsorde resultaten die u regelmatig ziet bovenaan de google pagina, en de laatste paar resultaten onderin de pagina.

Wilt u uw SEO uitbesteden en uw website een boost geven via online advertenties?

Wij helpen u om de juiste marketing strategie samen te stellen, zodat de advertentie uw bestaande SEO ondersteunt en er voldoende inhoud op de website is om de conversie hoog te houden. Dit betekend dat mensen die uw website bezoeken ook echt contact opnemen of een product aanschaffen.

SEO voor elke website

Ons SEO starter pakket is voor iedereen die niet van plan is het uitgebreide SEO Marketing traject in te gaan. Wellicht wilt u helemaal geen social media gaan bijhouden. En is nieuwe content op de site simpelweg niet zo vaak aan de orde.

Wij richten de website voor u zo in dat de initiële indexering op Google zo goed mogelijk gebeurd. Zo komt u direct zo hoog mogelijk in google op zo veel mogelijk relevante zoekwoorden.

Houd er wel rekening mee dat zonder SEO Marketing de resultaten in de loop der tijd kunnen afzwakken omdat uw concurrenten wellicht wel meer doen aan marketing.

Haal het maximale uit uw zoekresultaten

SEO marketing is ons traject om samen met de klant de SEO te blijven verbeteren. Dit doen we door aandacht te geven aan de variabelen waar Google het meest naar kijkt.

Zo geven we u bijvoorbeeld tips voor het plaatsen of zelfs het opzetten van social media. Maar we gaan ook regelmatig om nieuwe content vragen om op de website te zetten. Bijvoorbeeld een nieuwsbericht, ervaring van klanten, een nieuw opgeleverd project, etc.

Samen gaan we zorgen dat er zoveel mogelijk verkeer richting uw website komt om meer klanten te genereren en meer conversies binnen te halen.

Een snelle website wordt beloond

SEO is meer dan alleen zoekwoorden. Google heeft veel variabelen die bekeken worden, voordat een website omhoog of omlaag gaat in de zoekresultaten.

Een van deze variabelen is hoe lang de klant op de website blijft en hoe snel de website nuttige informatie aan de klant laat zien zodat deze daar blijft.

Een geoptimaliseerde website krijgt dus al snel een betere score. Tevens vinden klanten he prettiger om door de website te bladeren als alles snel reageert. Hierdoor blijven ze ook langer op een website.

Stel een vraag

  Veel gestelde vragen

  Kun je SEO zelf doen?

  Standaard SEO om aan de minimale eisen van google te voldoen kan in vele gevallen best zelf gedaan worden, vooral als u bekend bent met websites en hoe google werkt.

  Dit vereist wel kennis van websites aanpassen en de nodige kennis over wat google van u verwacht.

  Wat besteed je dan uit?

  Afhankelijk van de marketing strategie en uw persoonlijke wensen kan Het Website bedrijf vrijwel alles omtrent uw website en SEO uit handen nemen, inclusief maar niet beperkt tot:
  – Uw huidige website volledig SEO optimaliseren
  – Nieuwe website content aanpassen en plaatsen
  – Google My Business portaal beheren
  – Google Ads campagne opzetten en beheren
  – Analyse en rapport van de resultaten

  Wij passen toe wat voor uw situatie relevant is.

  Wat kost SEO uitbesteden?

  Bij Het Website Bedrijf delen we onze SEO services op in 2 mogelijkheden. U kunt door ons uw bestaande of nieuwe website volledig laten inrichten volgens de laatste eisen van google voor een eenmalig bedrag, dit is vooral effectief voor websites die langere tijd geen verandering zullen krijgen.

  Wilt u extra verkeer boosten en stijgen in de rankings? Dan is er onze SEO marketing. Hier passen we alle mogelijke technieken toe en gaan we samen met u zorgen dat er meer bezoekers en meer conversie plaatsvind op uw website.

  google search console
  google my business
  google ads
  google analytics