Hosting

Jouw website razendsnel en superveilig

Elke website die bij ons wordt ontwikkelt zal geplaatst worden op een server die bij ons in beheer is.
Zo bent u verzekerd van een snelle hosting omgeving die optimaal beveiligd is.

Ook bent u verzekerd van een snelle reactietijd als er iets moet worden aangepast.

Heeft u al een hostingpartij waar uw huidige website draait?
Dan ontvangt u van ons in de offerte de prijzen om deze naar ons te verhuizen.

Hiervoor hebben we verschillende bundels beschikbaar, afhankelijk van de performance die de website nodig heeft.

Mocht u liever bij uw eigen hostingbedrijf blijven zijn wij afhankelijk van hun mogelijkheden, snelheid en bereikbaarheid.

Waarom wij de beste hosting provider zijn

Het Website Bedrijf gaat voor een persoonlijke aanpak, wilt u kant en klaar zelf binnen 2 minuten een hostingaccount opzetten zijn er natuurlijk een hoop providers beschikbaar.

Vaak komen deze aanbieders toch een hoop tekort. Ze begeleiden u niet bij het maken van een keuze die echt werkt voor u en zijn vaak enkel gericht op “de goedkoopste” zijn.

Wij bekijken samen met u welk pakket bij u past. Tevens hebben wij binnen onze service alle opties die een moderne website bouwer zou wensen.

Of u dus zelf aan de slag gaat, of door ons een nieuwe website laat maken, uw webhosting is bij ons in goede handen.

Snelle en betrouwbare service
Inclusief e-mail service
Flexibel aan te passen als uw situatie veranderd
hosting

WordPress hosting

Onze hostingservice heeft voor iedereen uitgebreide mogelijkheden, zo weet u zeker dat u alle kanten uit kunt met uw website.

Snel WordPress installeren? Met de Installatron service staat uw WordPress website binnen enkele minuten klaar.

Verder zijn we voorzien van alle moderne standaarden, zoals SSL, PHP8.1, Redirects, Subdomeinen, Mail adressen en alle functies die u mag verwachten.

Webhosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat.

Een server is een computer die 24/7 in verbinding staat met het internet en in een datacenter staat die daar speciaal voor is gemaakt. De server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om je website te bekijken.

Om de werking van uw nieuwe website te garanderen worden al onze websites gehost op een server die bij ons in beheer is.

Zo kunnen wij sneller problemen oplossen en service verlenen, en zijn wij verzekerd van een omgeving waar we onze websites optimaal kunnen ontwikkelen.

Zodra u bij ons een nieuwe website bestelt kunt u dus de account bij uw bestaande partij opzeggen. Mocht er content van de oude website overgenomen worden, houd er dan rekening mee dat bij sommige providers al uw bestanden worden verwijderd zodra u het abbonnement opzegt.

Als u bij Het Website Bedrijf een nieuwe website laat ontwikkelen zoeken wij voor u het juiste pakket uit.

Wij houden dan rekening met o.a. hoeveel opslag uw website en bestanden nodig hebben. Hoeveel verkeer/bezoekers er naar uw website komen. En of er eventueel nog extra services zoals lokale e-mail nodig is.

Stel een vraag

  Veel gestelde vragen

  Waarom heb je hosting nodig?

  Een hostingprovider is nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam.

  Wat kost hosting per jaar?

  Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van wat u voor uw situatie nodig heeft helpen wij u het juiste hosting pakket uit te zoeken.

  Wat is een goede website hosting?

  Een goede hosting provider zorgt dat hun servers geoptimaliseerd zijn voor snelheid, veiligheid en zit vol met mogelijkheden die u ondersteunen bij het opzetten van uw website of e-mail.

  apache
  directadmin