Hosting

Een veilige en snelle hosting omgeving

Elke website die bij ons wordt ontwikkelt hosten we op een server die bij ons in beheer is. Zo bent u verzekerd van een snelle omgeving die optimaal beveiligd is. Ook bent u verzekerd van een snelle reactietijd als er iets op de hosting aangepast moet worden.
Heeft u al een hostingpartij waar uw huidige website draait? Dan ontvangt u van ons in de offerte de prijzen om deze naar ons te verhuizen. Hiervoor hebben we verschillende bundels beschikbaar, afhankelijk van de performance die de website nodig heeft.
Mocht u liever bij uw eigen hostingbedrijf blijven, zijn wij afhankelijk van hun mogelijkheden, snelheid en bereikbaarheid.
Snelle en betrouwbare hosting
Inclusief e-mail service
Hosting is flexibel aan te passen als uw situatie veranderd

Webhosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat. Een server is een computer die 24/7 in verbinding staat met het internet en in een datacenter staat die daar speciaal voor is gemaakt. De server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om je website te bekijken.

Om de werking van uw nieuwe website te garanderen worden al onze websites gehost op een server die bij ons in beheer is.
Zo kunnen wij sneller problemen oplossen en service verlenen, en zijn wij verzekerd van een omgeving waar we onze websites optimaal kunnen ontwikkelen.
Zodra u bij ons een nieuwe website bestelt kunt u dus de bestaande hosting opzeggen. Mocht er content van de oude website overgenomen worden, houd er dan rekening mee dat bij sommige hosting providers al uw bestanden worden verwijderd zodra u de hosting opzegt.

Als u bij hetwebsitebedrijf.nl een nieuwe website laat ontwikkelen zoeken wij voor u het juiste hosting pakket uit.
Wij houden dan rekening met o.a. hoeveel opslag uw website en bestanden nodig hebben. Hoeveel verkeer/bezoekers er naar uw website komen. En of er eventueel nog extra services zoals lokale e-mail nodig is.

Stel een vraag